Smarte ting

Tervetuloa SmartaSakerille!

SmartaSaker on perustettu vuonna 2006. Valikoimastamme löydät käteviä tuotteita helpottamaan arkea sekä hauskoja lahjaideoita. Valikoimassamme on yli 1000 tuotetta, joista 250 on ruotsalaisia innovaatioita. Lue täältä lisää kuinka kaikki alkoi.

Keskiössä pohjoismaalaiset innovaatiot

Arvostamme ainutlaatuisia ja massasta erottuvia tuotteita, jotka saavat aikaan ”vau”-elämyksiä.   Haluamme nostaa esiin paitsi itse tuotteita, myös innovaattorit niiden takana. Valitsemme joka kuukausi kuukauden innovaattorin, joka voi halutessaan kertoa meille haastattelussa ideastaan tuotteen takana. Lue haastattelut blogista!

SmartaSaker valitsee ja testaa kaikki valikoiman tuotteet

Otamme valikoimaan ainoastaan tuotteita, jotka olemme itse testanneet toimiviksi. Koska kirjoitamme kaikki tuotetekstit itse, on tärkeää, että tunnemme tuotteet läpikotaisin. Näin varmistamme myös, että kaikki tuotteet todella toimivat luvatusti. Jokainen valikoimamme tuote on siis itse testaamamme. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Näin ollen tuotteiden tulee olla laadukkaita ja toimia kuten pitää.

Ympäristö on meille tärkeä
Käytämme kestäviä pakkauksia ja pidämme volyymit alhaisina pakkauksissamme. Vuodesta 2018 lähtien olemme ilmastokompensoineet toimituksemme. Lue lisää ilmastoteoistamme täältä.

Tervetuloa ostoksille!

Verkkokaupastamme löydät lisätietoa kaikista tuotteista. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tilauksesi kanssa, voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Fyysinen myymälämme sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Tervetuloa!

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko vinkata meille mahtavasta tuotteesta?
Etsimme aina uusia ja näppäriä tuotteita valikoimaamme, ja kuulemme mielellämme vinkkejä! Jos sinulla on vinkkejä tai kysyttävää, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@smartasaker.fi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.


Kirjaudu sisään
Valitse maa