SmartaSaker - Arjen innoittamat innovaatiot

Tervetuloa SmartaSakerille!

SmartaSaker perustettiin vuonna 2006. Valikoimastamme löydät käteviä vempaimia ja hauskoja lahjoja. Kyseessä voi olla esimerkiksi vempain, joka helpottaa jokapäiväistä elämää. Vielä hauskempaa on, jos se on pohjoismainen innovaatio. Tarjoamme huolellisesti valikoituja innovaatioita ja käytännöllisiä, laadukkaita tuotteita, jotka tekevät, mitä lupaavat.

Aina tarkoin valikoitua ja testattua laatua

Otamme myyntiin vain tuotteita, jotka olemme testanneet itse ja joista voimme antaa takuun. Valikoimamme on huolellisesti valikoitu, ja se koostuu kestävistä ja laadukkaista tuotteista, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä hieman helpompaa. Etsimme, löydämme ja testaamme!

Innovaatiot keskiössä

Suhtaudumme intohimoisesti innovaatioihin, ja olemme usein toimineet ponnahduslautana, jonka kautta keksijät ovat päässeet innovaatioillaan eteenpäin. Valitsemme joka kuussa yhden lahjakkaista innovaattoreistamme "Kuukauden innovaattoriksi". Teemme heidän kanssaan haastattelun, jossa he kertovat meille lisää innovaation taustalla olevasta ideasta ja siitä, miten idea eteni valmiiksi tuotteeksi. Lue kaikki haastattelut täältä.

Omistautuminen

Omistautumisemme ansiosta olemme hyviä etsimään ja löytämään uusia innovaatioita ja innovaattoreita. Se ei kuitenkaan lopu siihen. Pyrimme aina asettamaan asiakastyytyväisyyden ja -palvelun etusijalle.

Meille on tärkeää ajatella ja toimia ympäristöystävällisesti. Käytämme kestäviä pakkausmateriaaleja ja pidämme pakettien pakkaustilavuuden pienenä. Vuodesta 2018 lähtien olemme kompensoineet toimitustemme hiilidioksidipäästöjä. Lue lisää kestävästä toiminnastamme täältä.

Di Gasell 2021Di Gasell 2022

Gasell-palkinnon voittaja

SmartaSaker on saanut Dagens Industri -lehden myöntämän Gasell-palkinnon. Palkinto myönnetään Ruotsin nopeimmin kasvaville yrityksille. Palkinto tarkoittaa, että olemme nyt Gasell-yritys ja täytämme tietyt ehdot:

• Viimeisimmän vuosikertomuksen mukaan nettoliikevaihto ylittää 10 miljoonaa Ruotsin kruunua.
• Viimeisimmän vuosikertomuksen mukaan yrityksellä on vähintään kymmenen työntekijää.
• Liikevaihto on vähintään kaksinkertaistunut neljän vuoden tutkimusajanjakson ensimmäisen ja viimeisen tilikauden välillä.
• Yritys on kasvattanut liikevaihtoaan joka vuosi kolmen viime vuoden aikana.
• Positiivinen kokonaistulos neljältä viimeiseltä tilikaudelta.
• Kasvanut merkittävästi orgaanisesti, ei yritysostojen tai fuusioiden kautta.
• Tasapainoinen taloustilanne

Hållbar E-handel

Kestävän verkkokaupankäynnin jäsen

Olemme kestävän verkkokaupankäynnin jäsen, mikä tarkoittaa, että työskentelemme aktiivisesti kestävyyskysymysten parissa ja teemme parhaamme minimoidaksemme ympäristöjalanjälkeämme. Järjestön jäsenenä saamme tärkeää tietoa ja autamme toisiamme näiden tärkeiden asioiden kanssa.

Trygg E-handel

Sertifioidusti turvallinen

Trygg e-handel -sertifikaatti on vain verkkokaupoille, jotka myyvät tavaroita ja palveluja verkossa turvallisesti. Sertifikaatti osoittaa, että edustamme selkeitä, yksinkertaisia ja yhdenmukaisia ehtoja kuluttajille.

Tervetuloa ostoksille!

Olet aina tervetullut verkkokauppaamme, jossa voit tutustua lisää tuotteisiimme. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tilauksen kanssa, olemme aina valmiina auttamaan. Meillä on myös fyysinen myymälä Tukholmassa, osoitteessa Sankt Eriksplan 11. Tervetuloa!

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kertoa meille jostakin tuotteesta?

Etsimme aina uusia käteviä tuotteita ainutlaatuiseen valikoimaamme ja haluaisimme mielellämme kuulla ehdotuksesi! Jos sinulla on vinkkejä tai kysymyksiä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@smartasaker.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kirjaudu sisään
Valitse maa