Lahjavinkkejä
Lahjavinkkejä
Lahjavinkkejä pyöreitä täyttävälle

Lahjavinkkejä pyöreitä täyttävälle

Täydellisen lahjan löytäminen ei ole helppoa! Voi olla haastavaa ostaa lahja henkilölle, joka täyttää pyöreitä, tai jolla on jo kaikki. Joskus voi olla myös vaikeaa ostaa lahja henkilölle, joka ei halua mitään. Helpottaaksemme pulmaa olemme koonneet lahjavinkkejä iän mukaan. Näin löydät helpommin täydellisen lahjan päivänsankarille!

18-vuotislahjat: Täältä löydät varmasti hauskan lahjan 18 vuotta täyttäneelle. Onpa etsinnässä sitten hauska lahja 18-vuotiaalle pojalle tai tyylikäs lahja 18-vuotiaalle tytölle, löydät valikoimastamme hienot lahjat 18-vuotiaalle.

25-vuotislahjat: Lahjavinkkiemme avulla löydät helpommin täydellisen lahjan 25-vuotiaalle. 25 vuotta on monille virstanpylväs. Meiltä löydät ideoita 25-vuotislahjaksi, joista päivänsankarille on iloa vaikka läpi elämän.

30-vuotislahjat: 30-vuotissynttärit ovat juhlan paikka! Täältä löydät hauskan 30-vuotislahjan synttäreitään juhlivalle 30-vuotiaalle.

40-vuotislahjat: Vinkkimme auttavat löytämään täydellisen lahjan 40-vuotiaalle. Tutustu valikoimaamme ja löydä ainutlaatuinen 40-vuotislahja päivänsankarille.

50-vuotislahjat: 50-vuotissyntymäpäivä on yksi elämän isoista virstanpylväistä. Usein se tarkoittaa myös isoja 50-vuotisjuhlia! 50-vuotisjuhlat ovat usein yksi elämän hauskimmista illoista. Täältä löydät ylellisen 50-vuotislahjan synttärisankarille.

60-vuotislahjat: Tänne olemme koonneet parhaat lahjavinkkimme 60-vuotiaille. Jos tuntuu, ettet millään löydä sopivaa lahjaa syntymäpäiväsankarille, tutustu laajaan valikoimaamme.
Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Kategoriat
Näytä
Järjestä
Smell Well Smell Well
Tuoksupussit kenkiin, SmellWell Tuoksupussit kenkiin, SmellWell
Poistaa kosteuden ja pahan hajun
alkaen 9.35 €
OstaTietoja
Grilli ulkokäyttöön Grilli ulkokäyttöön
Kannettava retkeilygrilli säilytyslaukulla
alkaen 37.32 €
OstaTietoja
Tietovisapeli Smart 10 Tietovisapeli Smart 10
200 kysymystä, 2000 mahdollista vastausta
alkaen 30.23 €
OstaTietoja
Nordic Pocket Saw Nordic Pocket Saw
Ketjusaha XL Ketjusaha XL
Käsikäyttöinen ketjusaha kahdelle henkilölle
65.66 €
Osta
Tietoja
Stina Almroth Stina Almroth
Kirja - Fika: Made in Sweden Kirja - Fika: Made in Sweden
Palkittu kirja ruotsalaisesta kahvikulttuurista
28.47 €
Osta
Tietoja
Näyttää 5 / 5 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa