Sopimusehdot

Yleistä
Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa www.smartasaker.fi tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin. Sopimusehdot ovat voimassa yli 18-vuotiaille, Suomessa asuville yksityisasiakkaille. Ehdot pätevät kaikkiin SmartaSaker i Stockholm AB:n (jäljempänä SmartaSaker) toimituksiin ja asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.


Tietoja yrityksestä
Verkkosivut omistaa ja niitä hallinnoi:

SmartaSaker i Stockholm AB
Santk Eriksplan 11
11320 Tukholma
Ruotsi

Ruotsalainen Y-tunnus: 556702-5613
ALV-tunnus: SE556702561301

Asiakaspalvelun yhteystiedot
Puhelin: 09 4245 7567
Sähköposti: asiakaspalvelu@smartasaker.fi


Tilaaminen
SmartaSaker-verkkokaupasta voit tilata tuotteita helposti ja turvallisesti. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa. Tässä vaiheessa velvollisuutenasi on myös maksaa tilaus. Tilauksen maksettuasi saat välittömästi tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistus, joka sinun tulee säilyttää, sisältää tärkeää tietoa tilauksestasi.


Tilauksen muuttaminen
Jos haluat tehdä tilaukseesi muutoksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian niin selvitämme, onko se mahdollista.


Tilauksen peruuttaminen
Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian niin selvitämme, onko se mahdollista.

Hinnat ja maksu
Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR), ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja. Tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin kauan, kuin verkkosivuilla mainitaan tai jos muita ehtoja ei ole mainittu, niin pitkään kuin tuotteita riittää.

Verkkokaupan maksupalveluna toimii Klarna Checkout. Klarnan asiakkaana voit valita useista eri maksuvaihtoehdoista, jotka näet heti, kun sinut on tunnistettu. Tunnistamiseen vaadittavat tiedot voivat vaihdella tilauksen ja asiakkaan välillä

Korttimaksu
Maksukumppanimme Klarna salaa korttimaksut. Jos käytät maksuun pankki- tai luottokorttia, myyjä voi varata ostohinnan kortilta tilauksen yhteydessä.
Hyväksymme seuraavat kortit: VISA, MasterCard ja Amex.


Klarna-lasku
Mikäli valitset Klarnan laskuvaihtoehdon, saat laskun sähköpostitse, kun tuotteet on lähetetty varastoltamme. Eräpäivä ilmoitetaan laskussa. Kun valitset laskuvaihtoehdon, maksukumppanimme vaatii sosiaaliturvatunnuksesi luottoarviointia varten. Tämän lisäksi Klarna varmistaa, että tilaus lähetään väestörekisterissä ilmoitettuun osoitteeseesi. Lue lisää Klarnan maksuehdoista osoitteessa klarna.fi.

Klarna-laskulla maksaessa sinulta ei peritä ylimääräisiä laskutuskuluja. Mikäli maksusi myöhästyy, lisätään laskuusi muistutusmaksu ja viivästymiskorko Klarnan ehtojen mukaisesti. Mikäli maksua ei yhä suoriteta, siirretään tapaus perintätoimistolle, mikä voi puolestaan aiheuttaa lisäkustannuksia.


Klarna-osamaksu
Sinulla on mahdollisuus valita maksutavaksi myös Klarna-osamaksu ja Klarna-tili. Saat tilaamasi tavarat ennen maksamista aivan kuten normaalilla laskulla ostaessa. Klarna-osamaksuvaihtoehto mahdollistaa maksun jakamisen eriin pidemmällä aikavälillä. Klarna-tili jakaa laskut puolestaan siten, että saat kuukausittain vain yhden laskun, johon kaikki kuluneen kuukauden Klarna-laskusi kerätään. Lue lisää Klarna-osamaksun ja Klarna-tilin ehdoista osoitteessa klarna.fi.

PayPal
Voit maksaa helposti ja turvallisesti myös PayPal-tilisi kautta.

Toimitus
SmartaSaker toimittaa kaikkialle Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa. Tilauksesi toimittaa Posti, DB Schenker tai isoimmissa kaupungeissa Budbee. Tilaukset toimitetaan valitusta toimitustavasta riippuen kotiosoitteeseesi, noutopisteelle tai pakettiautomaattiin.  

Normaali toimitusaikamme on 1–4 arkipäivää siitä päivästä laskien, kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme. Yleensä tilaus lähetetään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on lähetetty.

Toimitusmaksu
Toimituskulu riippuu valitusta toimitustavasta. Toimitusmaksu lasketaan ja ilmoitetaan kassalla.

Noutamattomat tilaukset
Jos asiakas ei nouda tilausta noutopisteeltä määräajan puitteissa tai kieltäytyy vastaanottamasta sitä, palautuu tilaus varastollemme. Noutamattomista tilauksista veloitetaan 25 euron maksu.

Myöhästynyt toimitus
Mikäli toimitus on myöhästynyt asiakkaan kannalta merkittävällä tavalla, on hänellä oikeus purkaa ostosopimus ilman lisämaksua. SmartaSaker ei vastaa myöhästymisestä eikä se ole velvollinen tarjoamaan vahingonkorvausta tai hyvitystä, mikäli myöhästyminen johtuu SmartaSakerista riippumattomista syistä, ellei siitä ole erikseen sovittu osapuolten kesken tai ellei voimassa oleva laki niin velvoita.

Kuljetuksesta aiheutuneet vahingot ja vaarat
SmartaSaker vastaa tilauksestasi siihen asti, kunnes olet vastaanottanut toimitetun tilauksen. Mikäli vastaanottamasi lähetyksen paketti ja/tai tuote on selvästi vahingoittunut, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme mitä pikimmiten sähköpostitse.

Tuotetta palauttaessasi olet asiakkaana vastuussa lähettämistäsi tuotteista. Siksi kehotamme sinua valitsemaan lähetystavan, joka mahdollistaa lähetyksen jäljittämisen.

Peruuttamisoikeus ja palautus

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme 60 vuorokauden peruuttamisoikeuden. 60 päivän ajanjakso lasketaan siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi.

Näin käytät peruuttamisoikeuttasi
Voit käyttää peruuttamisoikeutta ilmoittamalla meille, että perut kaupan. Ilmoitus täytyy tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@smartasaker.fi

Et voi perua kauppaa jättämällä tilausta noutamatta tai kieltäytymällä vastaanottamasta sitä.


Näin palautat tuotteen

Ilmoita meille, että haluat perua kaupan. Tilaus/tuote tulee palauttaa ilman tarpeetonta viivästystä ja viimeistään 60 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille, että perut kaupan. Palautusosoitteemme on: SmartaSaker, Santk Eriksplan 11, 11320 Tukholma, Ruotsi.

Huomaathan, että asiakas itse vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Palautusta varten voit ostaa meiltä erikseen 8,50 euron palautustarran. Vaihtoehtoisesti voit järjestää palautuksen itse.

Tuotteen voi palauttaa vain, mikäli tuotepakkausta ei ole avattu ja sinetit ovat yhä paikoillaan. Huomaathan lisäksi, että palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: in-ear-kuulokkeet, nenäsuodattimet, WC-harjat, muut hygieniatuotteet sekä paristot.

Takaisinmaksu
Kun perut kaupan, palautamme kaikki sinulta alkuperäisen tilauksen yhteydessä saamamme maksut. Mikäli palautat vain osan tilauksesta, emme palauta toimituskuluja.

Palautamme summan sinulle ilman tarpeetonta viivästystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olet ilmoittanut meille peruvasi kaupan. Voimme kuitenkin pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes saamme todisteen siitä, että palautuspaketti on lähetetty.

Palautettava summa maksetaan aina alkuperäisen tilauksen yhteydessä käytetyllä maksutavalla.

Tuotteiden vaihto
Emme vaihda palautettuja tuotteita toisiin automaattisesti. Jos haluat vaihtaa tuotteen, sinun on palautettava alkuperäinen tuote ja tehtävä sen jälkeen uusi tilaus verkkokaupassamme.

Arvonalennusvähennys
Kuluttajansuojalain mukaan peruuttamisoikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita. Tästä syystä palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan.

Ostaja voi tutustua tuotteeseen asianmukaisella tavalla tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi ilman, että peruuttamisoikeus raukeaa. Sinetöityjä tuotteita ei kuitenkaan saa avata. Lisäksi jos tavaran testaaminen ylittää sen, mikä on kohtuullista ja välttämätöntä, ostaja voi olla vastuussa tuotteen mahdollisesta arvonalenemisesta.

Asiakkaana vastaat siitä, että tuote saapuu verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Olet vastuussa palautetuista tuotteista siihen saakka, että vastaanotamme lähettämäsi paketin. Säästäthän tämän vuoksi kuitin palautuksesta sekä paketin mahdollisen seurantanumeron.

Reklamaatio-oikeus

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellinen tuote. Reklamaatio-oikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja välillä tai muuten osoitettavia virheitä. SmartaSaker vapautuu virhevastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tavallista kulumista ei lasketa tuotteen virheeksi.

Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa, mahdollisimman pian ja ilman tarpeetonta viivästystä. Kaksi (2) kuukautta virheen havaitsemisesta katsotaan aina kohtuulliseksi ilmoitusajaksi.

Mikäli havaitset tuotteessa virheen ja ilmoitat tästä meille kohtuullisen ajan sisällä, sinulla on ensisijaisesti oikeus saada tuote korjattua alkuperäiskuntoon tai korvattua uudella tuotteella. Tietyissä tapauksissa asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa ja saada tuotteesta maksettua summaa vastaava rahanpalautus tai hinnanalennus.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme ja että kuvailet vikaa mahdollisimman tarkasti. Suosittelemme lisäksi lähettämään meille kuvan, josta virhe ilmenee. Ilmoitathan lisäksi tilausnumerosi. Mikäli reklamaatio hyväksytään, lähetämme sinulle palautustarran, jonka avulla voit palauttaa viallisen tuotteen meille veloituksetta.

Yhteystiedot reklamaatiotapauksissa
Puhelin: 09 4245 7567
Sähköposti: asiakaspalvelu@smartasaker.fi

Varaukset

SmartaSaker pidättää oikeuden sopimuksen perumiseen ilman, että tästä voidaan vaatia hyvitystä, mikäli asiakas on tehnyt ostoksen vilpillisessä mielessä perustuen sellaisiin verkkokaupassa annettuihin virheellisiin tietoihin, jotka asiakas tunsi tai jotka olivat selvästi virheellisiä. Tällaisiin virheellisiin tietoihin sisältyvät tuotteiden hintaa tai määrää koskevat virheelliset tiedot


Force majeure

SmartaSakerilla on oikeus olla täyttämättä tämän sopimuksen velvoitteita tilanteissa, joille SmartaSaker ei ole mahtanut mitään tai joita SmartaSaker ei voinut ennustaa tai ohittaa. Asiakkaalla ei myöskään ole oikeutta korvaukseen vahingosta, joka hänelle aiheutuu SmartaSakerin viivästyksen tai virheen vuoksi, jos viivästys tai virhe johtuu esteestä, joka on SmartaSakerin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jonka seurauksia SmartaSaker ei olisi kohtuudella voinut välttää. Tämä koskee mm. viranomaistoimintaa tai -laiminlyöntejä, uutta tai muutettua lainsäädäntöä, työselkkausta, sotaa tai sodan uhkaa, tulipaloa, räjähdystä, tulvaa, luonnonkatastrofia tai suuronnettomuutta.

Erimielisyydet

Riidat SmartaSaker i Stockholm AB:n ja asiakkaiden välillä käsitellään lainmukaisessa tuomioistuimessa. Jos riita käsitellään kuluttajariitalautakunnassa, seuraa SmartaSaker i Stockholm AB lautakunnan päätöstä asiaa koskien. Voit ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan Kilpailu- ja Kuluttajaviraston verkkosivujen www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta kautta tai soittamalla numeroon 02-95536901. Voit myös tehdä valituksen Euroopan Komission verkkovälitteisen riidanratkaisuportaalin kautta osoitteessa: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=FI

Kirjaudu sisään
Valitse maa