Bokashi - Japanilainen keittiökompostointimenetelmä
Myötävaikuttava tekijä oli Teruo Higa, joka kehitti EM-brändin. EM on lyhenne sanoista ”Effective micro-organism”. Ne nopeuttavat käymisprosessia ja saavat ruokajäämät hajoamaan nopeammin, kun siirrät ne maaperään. Lisäksi ne säilyttävät kaikki ruoka-aineiden ravinteet, joilla on suotuisa ja pitkäkestoinen vaikutus maaperään.
Bokashi-menetelmä on nykyään käytössä yli 120 maassa, ja se on yksi suosituimmista tavoista sekä pienille että suurille kotitalouksille kompostoida ruokajätteensä. Tilaa aloituspakkaus ja aloita kompostointi Bokashi-menetelmällä!


Biojätteistä maanparannusaineeksi ja kasviaineeksi
72.55 €
90.69 €


Bokashi-ämpärit kierrätetyistä kalaverkoista
160.13 €


Bokashirouhe keittiökompostoriin
13.70 €


Mittaa maaperän lämpötila kevätkylvöjä varten
15.59 €


Kansi ja leikkuulauta Bokashi-kompostisangolle
8.98 €

Hajottaa biojätteen bokashiämpärissä
31.09 €

24.56 €
Näyttää
9
/
9
tuotetta