Bokashi - Japanilainen keittiökompostointimenetelmä
Myötävaikuttava tekijä oli Teruo Higa, joka kehitti EM-brändin. EM on lyhenne sanoista ”Effective micro-organism”. Ne nopeuttavat käymisprosessia ja saavat ruokajäämät hajoamaan nopeammin, kun siirrät ne maaperään. Lisäksi ne säilyttävät kaikki ruoka-aineiden ravinteet, joilla on suotuisa ja pitkäkestoinen vaikutus maaperään.
Bokashi-menetelmä on nykyään käytössä yli 120 maassa, ja se on yksi suosituimmista tavoista sekä pienille että suurille kotitalouksille kompostoida ruokajätteensä. Tilaa aloituspakkaus ja aloita kompostointi Bokashi-menetelmällä!


Biojätteistä maanparannusaineeksi ja kasviaineeksi
90.27 €


Bokashi-ämpärit kierrätetyistä kalaverkoista
159.71 €


Mittaa maaperän lämpötila kevätkylvöjä varten
15.57 €

Bokashi-ämpäri maanparannukseen
11.21 €


Bokashirouhe keittiökompostoriin
13.69 €

Hajottaa biojätteen bokashiämpärissä
31.05 €


Ylimääräinen ämpäri bokashi-aloituspakkaukseen
46.33 €


Kansi ja leikkuulauta Bokashi-kompostisangolle
8.93 €

24.60 €
Näyttää
10
/
10
tuotetta