Light My Fire - Ruotsissa valmistetut tuotteet ulkoiluun

Michael Odqvist perusti ruotsalaisen Light My Fire -yrityksen vuonna 1995. Kaikki alkoi, kun Michael löysi MayaSticksin, hartsipitoisen puukappaleen, joka uutetaan Guatemalan erityisistä mäntykannoista. Paikalliset ovat käyttäneet MayaSticksia aikojen alusta asti tulen sytyttämiseen kaikissa sääolosuhteissa.

Michaelin ihastus MayaSticksiin sai hänet matkustamaan Guatemalaan ja aloittamaan laajemman Reilun kaupan mukaisen tuotannon yhdessä paikallisten kanssa. Näin alueella asuvaa 400 mayojen jälkeläisistä pystyi ansaitsemaan lisää rahaa ja lähettämään lapsensa kouluun. Guatemalassa vietetyn vuoden jälkeen Michael palasi Ruotsiin ja otti MayaStickin mukaansa.

Vuonna 1996 Michael löysi täydellisen tuotteen täydentämään hartsipitoista puukappaletta: Ruotsin armeijan kehittämän ja käyttämän magnesiumsytytin. Näin lopputuloksena oli lyömätön sytytin tulentekoon kaikissa sääoloissa ja korkeuksissa.

Kun ensimmäinen tuote oli saatu hahmoonsa, pyysi Michael apua brändiasiantuntija Claes Andréassonin, copywriter Steve Stridilta ja hänen tyttärestään Calill Odkvistista taas tuli yrityksen toimitusjohtaja. Yhdessä he tekivät Light My Fireistä brändikonseptin, joka tarjoaa laadukkaita outdoor-tuotteita kaikissa väreissä.

Vuonna 2004 Light My Fire siirsi koko tuotantonsa tehdastiloihin Västervikiin. Ensimmäinen tuote uudelta tehtaalta oli MealKit, jonka on suunnitellut Joachim Nordvall. Se on täydellinen lounassetti, jossa on kaikki mitä tarvitse ulkoilmassa ruokailuun. Sen ehdoton tähti oli lusikkahaarukka Spork, josta tuli nopeasti erittäin suosittu ympäri maailmaa.

Sen jälkeen kun MealKit ja Spork lanseerattiin vuonna 2005, Light My Fire on myynyt yli 21 miljoonaa Sporkia. Näin ollen Light My Fire on pystynyt kehittämään yhä enemmän tuotteita ympäristöystävällisemmistä materiaaleista. Tällä hetkellä tuotteita myydään yli 50 maassa.

Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Näytä
Järjestä
Light My Fire Light My Fire
Kipinärauta Swedish FireSteel Kipinärauta Swedish FireSteel
Kipinärauta, joka toimii myös kosteassa säässä
20.78 €
OstaTietoja
Joachim Nordwall Joachim Nordwall
Lusikkahaarukka Spork Lusikkahaarukka Spork
Lusikka, veitsi ja haarukka yhdessä!
alkaen 3.68 €
OstaTietoja
New New
Michael Odqvist Michael Odqvist
Sytyke Sytyke
Helpottaa tulen tekemistä sateella
3.78 €
Osta
Tietoja
Light My Fire Light My Fire
Grillihaarukka tikun päähän, 2 kpl Grillihaarukka tikun päähän, 2 kpl
Erinomainen grillihaarukka nuotiolle
11.80 €
OstaTietoja
Light My Fire Light My Fire
Ruokailusetti 8 osaa Ruokailusetti 8 osaa
Ruokailuvälineet piknikkejä, retkiä ja ulkoruokailua varten
35.43 €
OstaTietoja
Joachim Nordwall Joachim Nordwall
Lusikkahaarukka Spork, Titanium Lusikkahaarukka Spork, Titanium
Paras yhdistelmäaterin retkeilyyn
22.20 €
Osta
Tietoja
Light My Fire Light My Fire
Grillihalsteri Grillihalsteri
Grillaa avotulella
26.45 €
Osta
Tietoja
Näyttää 7 / 7 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa