Palkittuja, innovatiivisia tuotteita suomalaiselta Magissolta

Suomalainen Magisso on palkittu designyritys, jonka perustivat syyskuussa 2008 Juhani Sirén ja Anssi Hurme. Aiemman kokemuksen puutteesta huolimatta heillä oli selkeä visio ja halu luoda kansainvälinen suunnitteluyritys.

Toisaalta heillä oli kokemusta ja lahjakkuutta ongelmanratkaisuun sekä palava intohimo helpottaa jokapäiväistä elämää. Yksi toistuvista keskustelunaiheista oli esimerkiksi seuraava: ”Mihin ihmeeseen tiskirätin oikein voi ripustaa järkevästi?”

Vuonna 2009 Magisso toi markkinoille ensimmäisen tuotteensa, innovatiivisen, magneettisen tiskirätin pidikkeen. Anssi ja Juhani huomasivat, että jotain oli saatu aikaan, kun heidän kauniisti suunnitellusta ja ongelmanratkaisutuotteesta tuli nopeasti bestseller.

Yhdessä suunnittelija Maria Kivijärven kanssa Magisso lanseerasi uraauurtavan kakkulapionsa vuonna 2011. Kaunis muotoilu ja käytännöllisyys tekivät kakkulapiosta menestyksen. Esittelyvideolla on tällä hetkellä yli 50 miljoonaa katselukertaa, ja onpa kakkulapio nykyään myös yksi yleisimmistä häälahjoista Suomessa.

Juhanin ja Anssin idea on tuonut Magisson Juhanin asunnosta isommille areenoille, ja palkinnut yrityksen jo 29 designpalkinnolla. Juhanilla ja Anssilla on edelleen sama palava intohimo kauniiden ja käytännöllisten designtuotteiden kehittämiseen – ja uusia tuotteita on tulossa. Muun muassa uuden HAPPY SiNKS -brändin alla.

Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Näytä
Järjestä
Happy Sinks tiskirätinpidike Happy Sinks tiskirätinpidike
Kiinnitetään magneeteilla
alkaen 32.97 €
OstaTietoja
Kuivausteline tiskialtaaseen Happy Sinks Kuivausteline tiskialtaaseen Happy Sinks
Kääri rullalle ja säilytä keittiön laatikossa
37.70 €
OstaTietoja
Keraaminen kartonkipakkauksen jäähdytin Magisso Keraaminen kartonkipakkauksen jäähdytin Magisso
Pitää tetrapakkauksen kylmänä
51.87 €
Osta
Tietoja
Pesusienen pidike Happy Sinks Pesusienen pidike Happy Sinks
Magneettipidike astianpesusienelle
alkaen 32.97 €
OstaTietoja
Näyttää 4 / 4 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa