Matador - Korkealaatuisia ja käytännöllisiä ulkoilutuotteita

Amerikkalainen yritys Matador suunnittelee ja kehittelee korkealaatuisia outdoor-tuotteita, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa. Matadorin tuotteet ovat kevyitä, helppokäyttöisiä ja vievät vain vähän tilaa. Matadorin tuotteiden avulla pakkaaminen sujuu helposti matkoilla, retkeillessä, reppureissaamassa ja vaelluksilla.

Matadorilla on iso tiimi, jolla on asiantuntemusta suunnittelusta, materiaaleista, tekniikasta ja rakentamisesta. Tuotteissa on huolellisesti valitut materiaalit ja ominaisuudet. Tarpeettomat ominaisuudet hiotaan pois, minkä ansiosta tuotteet ovat optimaalisia käyttötarkoitukseensa. Kaikki Matadorin tuotteet suunnitellaan ja kehitellään heidän pääkonttorillaan Coloradon Boulderissa. Pääkonttori on luonnon läheisyydessä, mikä mahdollistaa tuotteiden testaamisen oikeissa olosuhteissa.

Matador pyrkii jatkuvasti parantamaan sekä tuotteiden ominaisuuksia että kestävyyttä. Se ei pelkää kokeilla uusia ja innovatiivisia materiaaleja, kunhan ne ovat aiempia parempia ja kestävämpiä.

Kestävä kehitys on merkittävä ja tärkeä osa Matadorin brändikulttuuria. Helmikuusta 2018 lähtien kaikki Matadorin tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Vuodesta 2020 lähtien Matadorin pääkonttori on toiminut vain uusiutuvalla tuulivoimalla ja sertifioidulla vihreällä sähköllä. Matadorin työntekijät auttavat useita kertoja vuodessa myös paikallisia siivoushankkeita keräämään roskat kaduilta ja joilta.

Matadorin kuljetukset ovat ilmastokompensoituja ja he valitsevat vain tavarantoimittajia, joilla on ympäristöystävälliset ja eettiset arvot. Tuotantokumppaneiden on seurattava Matadorin vastuullisuusohjeita ja huolehdittava siitä, ettei valmistuksessa käytetä ympäristölle haitallisia aineita. Tämä varmistaa sen, että Matadorin tuotantoprosessi on kestävä aina raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen asti.

Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Näytä
Järjestä
Taskukokoinen piknik-huopa Taskukokoinen piknik-huopa
Superkevyt, kestävä ja vedenpitävä
47.05 €
OstaTietoja
Matkapyyhe Matador Matkapyyhe Matador
Superkevyt pyyhe matkalle mukaan
alkaen 28.15 €
OstaTietoja
Vedenpitävä alumiinipurkki Vedenpitävä alumiinipurkki
Pienet esineet pysyvät kuivina
alkaen 17.48 €
OstaTietoja
Vedenpitävä pussi, Droplet Vedenpitävä pussi, Droplet
Vedeltä suojaava pussi pienille esineille
23.52 €
OstaTietoja
Taskukokoinen piknik-huopa, mini Taskukokoinen piknik-huopa, mini
Helppo kuljettaa mukana
31.93 €
Osta
Tietoja
Näyttää 5 / 5 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa