Laadukasta elektroniikkaa brittiläiseltä Veholta

Brittiläinen Veho on palkittu kodinelektroniikkayritys, jolla on yli 100 rekisteröityä patenttia ja tavaramerkkiä. Veho perustettiin vuonna 2005 Southamptonissa, Englannissa, ja kaikki sen suunnittelu ja tuotekehitys tapahtuu nykyäänkin heidän päämajassaan.

Veholla on todella laaja valikoima erilaisia kodinelektroniikkatuotteita, ja niistä olemme valinneet kaikkein kätevimmät osaksi omaa valikoimaamme. Kätevällä dia- ja negatiiviskannerilla voit digitoida vanhat valokuvat, käytännöllinen USB-mikroskooppi taas suurentaa, ottaa valokuvia ja tallentaa videoita tietokoneella, ja esimerkiksi kätevä autoon suunniteltu puhelinpidike.

Vehon tuotteita myydään tuhansissa myymälöissä ympäri maailman – yli 100 maassa. Vuosina 2014-2016 Veho toimi Southampton FC:n pääsponsorina – ehkä oletkin nähnyt heidän logonsa pelipaidoissa?

Veholla on toimistot Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Tanskassa ja Hongkongissa sekä viisi tavarataloa ympäri maailmaa. Yritys on myös työskennellyt kumppanuudessa muun muassa Applen ja Googlen kanssa. Veho on yksi maailman nopeimmin kasvavista kodinelektroniikan tuotemerkeistä ja sillä on yli puoli miljoonaa seuraajaa Facebookissa.

Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Näytä
Järjestä
USB-mikroskooppi USB-mikroskooppi
Tutki yksityiskohtia ja tallenna kuvia ja videoita
75.49 €
Osta
Tietoja
Näyttää 1 / 1 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa