Uudelleenkäytettävät ostoskassit Carrinetilta

"Kierrätys on hyvä, mutta uudelleenkäyttö vieläkin parempi" – tämä teema on ruotsalaisen Carrinetin toiminnan ytimessä. Carrinetin perustivat Mia Ekblad, Håkan Tiderman ja Klas Forsberg. Yritys valmistaa uudelleenkäytettäviä tuotteita vähentääkseen luonnonvarojen turhaa käyttöä.

Mialla on taustaa markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen ja ympäristötieteiden parissa, ja hän oli pitkään halunnut kehittää kestävän vaihtoehdon kertakäyttöisille hedelmä- ja vihannespusseille. Pussin tulisi olla riittävän kestävä, läpinäkyvä, elintarvikkeille hyväksytty, ja mikä tärkeintä, sitä tulisi voida käyttää uudelleen ja uudelleen.

Yhdessä Håkan Tidermanin ja Klas Forsbergin kanssa Mia kehitti Veggion. Veggio-pussista tuli nopeasti valtava menestys, ja sen käyttö on jo voinut säästää tonneittain kertakäyttöisiä muovipusseja.

Carrinet on sittemmin julkaissut useita kestotuotteita ja pyrkii jatkuvasti kehittämään materiaaleja ja tuotevalikoimaa. Tämän ansiosta voimme pienentää ekologista jalanjälkeämme.

Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Näytä
Järjestä
Mia Ekblad Mia Ekblad
Kestopussit hedelmille ja vihanneksille Kestopussit hedelmille ja vihanneksille
Korvaa ruokakaupan muovipussit
alkaen 2.74 €
OstaTietoja
Sale 20%
Mia Ekblad Mia Ekblad
Ostoskassisetti Ostoskassisetti
Täydellinen setti sisältää 4 kantokasseja ja 6 hedelmäpusseja
11.72 €
14.64 €
OstaTietoja
Mia Ekblad Mia Ekblad
Biohajoava verkkopussi Biohajoava verkkopussi
Uudelleenkäytettävä verkkopussi hedelmille ja vihanneksille
alkaen 4.63 €
OstaTietoja
Näyttää 3 / 3 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa