Bokashi - Japanilainen keittiökompostointimenetelmä
Myötävaikuttava tekijä oli Teruo Higa, joka kehitti EM-brändin. EM on lyhenne sanoista ”Effective micro-organism”. Ne nopeuttavat käymisprosessia ja saavat ruokajäämät hajoamaan nopeammin, kun siirrät ne maaperään. Lisäksi ne säilyttävät kaikki ruoka-aineiden ravinteet, joilla on suotuisa ja pitkäkestoinen vaikutus maaperään.
Bokashi-menetelmä on nykyään käytössä yli 120 maassa, ja se on yksi suosituimmista tavoista sekä pienille että suurille kotitalouksille kompostoida ruokajätteensä. Tilaa aloituspakkaus ja aloita kompostointi Bokashi-menetelmällä!
Kansi ja leikkuulauta Bokashi-kompostisangolle
8.98 €
Bokashirouhe keittiökompostoriin
13.70 €
Mittaa maaperän lämpötila kevätkylvöjä varten
15.59 €
24.56 €
Hajottaa biojätteen bokashiämpärissä
31.09 €
Biojätteistä maanparannusaineeksi ja kasviaineeksi
92.49 €
Aloituspakkaus bokashi-kompostointiin
Bokashi-ämpärit kierrätetyistä kalaverkoista
160.13 €
Näyttää
9
/
9
tuotetta