Lahjavinkkejä
Lahjavinkkejä
Löydä täydellinen valmistujaislahja

Löydä täydellinen valmistujaislahja

Etsitkö valmistujaislahjaa? Meillä on tutkintolahjoja kaikenlaisille ammateille ja monelle eri ikäisille. Alta löydät vinkkejä hyvistä valmistujaislahjoista, persoonallisista lahjoista ja hauskoista lahjoista. Mutta mitä ostaa valmistuneelle? Jotta lahja olisi todella arvostettu, suosittelemme lahjan valitsemista henkilön kiinnostuksen kohteiden mukaan. Jos vastavalmistunut opiskelija tykkää kokata, sopii harrastuskokille keittiötarvikkeet, mutta jos henkilö pitää matkustamisesta, on viisaampaa antaa hupullinen niskatyynymme. Pimentää mukavasti, suojaa muilta matkustajilta ja tukee päätä päiväunien aikana. 

 

Vinkkejä valmistujaislahjoista

 • Ilmatäytteinen kajakki – Anna lahjaksi helposti melottava kajakki ja valitse, haluatko antaa 1- vai 2-paikkaisen kajakin. Haluaako henkilö meloa yksin vai jonkun kanssa? Kajakki on hieno lahja ja sopii täydellisesti laiskoille kesäpäiville jotka vietetään veden äärellä.
 • Kypärä valolla – Nauttiiko henkilö pyöräilystä, skeittaamisesta tai sähköskootterilla ajamisesta? Sitten käytännöllinen kypärämme MIPS-suojauksella on täydellinen lahja. Lisää liikenneturvallisuutta ja varmistaa, että henkilö on kunnolla näkyvissä.
 • Satake myrskysytytin – Upea lahja ulkoilijalle. Kaasusytyttimet voivat sytyttää tulen, retkikeittimen tai ulkotulen myös kovassa tuulessa. Näppärä ottaa aina mukaan matkalle tai retkelle. 
   

Valmistujaislahja opettaja

 • Satake-pöytägrilli – Japanilainen grilli sijoitetaan keskelle pöytää ja mahdollistaa kaikkien grillauksen yhdessä. Nyt kenenkään ei tarvitse olla grillimestari ja seistä yksin grillaamassa, vaan voitte jutella ja vuorotellen kääntää vihanneksia ja vartaita.  
 • Hätäradio FM/AM – Hyvä lahjavinkki jollekin, jolla on jo kaikkea. Jokainen tarvitsee hätäradion joka pitää huolen siitä, että ihminen ei koskaan jää ilman yhteyttä ulkomaailmaan esimerkiksi sähkökatkon sattuessa. Matkapuhelimen voi ladata radiosta, ja aurinkoenergian ja dynamolaturin avulla voi vastaanottaa uutisia radion FM/AM-taajuudella. 
 • Sähköruuvimeisseli – Kätevälle opettajalle suosittelemme sähköruuvimeisseliä valmistujaislahjaksi. Ruuvimeisseli soveltuu pieniin ja suuriin töihin ja moottorin ansiosta, aivan kuten ruuvimeisselillä, voit myös kiristää ja irrottaa ruuveja.

 

Valmistujaislahja Poika

 • Iso leivonta-alusta mitoilla ja muuntotaulukolla – Hauska lahja leipomisesta pitäville. Alustassa on neliöitä, viivoja, kulmia ja ympyröitä ja toisella puolella on senttimetriasteikko ja taulukko, joka näyttää ruotsalaiset mitat. Toisella puolella on vastaava tuuma-asteikko ja taulukko, jossa amerikkalaiset ja englantilaiset leivontamitat on käännetty.
 • Kirjan muotoinen valaisin – Tämä kirjan muotoinen valaisin toimii koristeellisena valaistuksena ja käytännöllisenä lukuvalona. Kätevä pakata mukana matkalle.
 • Kylpyammetarjotin Tubble – Anna lahjaksi ylellinen kylpyammetarjotin ja varmista, että lahjansaaja voi rentoutua ja nauttia mukavasta kylvystä. Kylpyhylly on ulosvedettävä ja siinä on useita hyllyjä ja pidikkeitä, joiden avulla vastaanottaja voi katsoa sarjaa, ja pitää samalla välipaloja ja juomia lähellä.

 

Valmistujaislahja Tyttö

 • Kelluva Mora-puukko sahalaitaisella terällä – Hieno taskuveitsi lahjaksi ulkoilusta kiinnostuneille. Veitsi kelluu, jos se pudottaa sen veteen ja on täydellinen mukaan järvelle seuraavalla kalastusmatkalla. 
 • Tantrix-strategiapeli – Loogista ajattelua harjoittava peli. Täydellinen peli-iltoihin ystävien kanssa tai sateisiin päiviin sisätiloissa.
 • Hövding 3 – Anna pyöräilijälle turvallinen pyöräilykypärä! Hövding-kypärässä on turvatyyny, jonka ansiosta pyöräilijän pää on suojattu mahdollisessa kaatumistilanteessa. Erittäin arvostettu ja pidetty valmistujaislahja. 

 

Valmistujaislahja Hoitaja/ Valmistujaislahja Lääkäri

 • Ladattava otsalamppu – Lamppua voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa ja se on täydellinen lahja niille, jotka kävelevät tai juoksevat pimeässä. 
 • Latausasema koko perheelle – Varmista, että opiskelija voi ladata kaikkia laitteitaan samanaikaisesti. Sopii myös koko perheelle, sillä siinä voi ladata kerralla jopa viisi matkapuhelinta, tablettia tai muuta elektronista laitetta.
 • Kukkasiili – Anna kukkasiili ja varmista, että henkilö voi aina tehdä hienoja kukka-asetelmia. Täydellinen harrastefloristille! 

 

Valmistujaislahja Insinööri

 • Taitettava iPad-teline – Upea lahja vastavalmistuneelle insinöörille, sekä töihin että vapaa-ajan viettoon. Sopii sekä suuriin iPadeihin että pieniin kannettaviin tietokoneisiin. 
 • Kylmälaukkureppu 30 litraa – Täydellinen reppu joka sopii retkelle tai piknikille. Reppu pitää ruuat ja juomat kylmänä ja helpottaa raskaan eväspussin kantamista. 
 • Selviytymispakkaus - Punainen Risti  – Hyvä lahja jollekin, jolla on jo kaikkea. Selviytymispakkaus sisältää perustarvikkeita, jotka helpottavat yhteiskunnallisen kriisin, kuten pidemmän sähkökatkon, sattuessa. Selviytymispakkaus on kehitetty Punaisen Ristin "kriisiasiantuntijoiden" palautteen perusteella ja myydään Ruotsin Punaisen Ristin työn hyödyksi.
   

Valmistujaislahja Poliisi

 • Taitettava foam roller – Maailman ensimmäinen vaahtorulla sopii täydellisesti lahjaksi. Se voidaan taittaa ja sitä on saatavana kahdessa mallissa, yksi syvähierontaan ja kipupisteiden paineluun ja toinen hellävaraisempaan harjoitteluun.
 • Pyöräilyreppu – Harrastaako lahjansaaja pyöräilyä? Siinä tapauksessa suosittelemme pyöräilyreppuamme, joka on helppo kiinnittää tavaratelineeseen. 
 • Silikonikansi 10 kpl –Täydellinen eväslaatikoihin! Nyt henkilöllä on kansi, joka sopii kaikentyyppisiin kulhoihin.

 

Valmistujaislahja sosionomi/ Valmistujaislahja juristi

 • Stirr – automaattinen sekoitin – Anna lahjansaajalle apukäsi keittiöön ja lahjaksi automaattinen sekoitin. Sekoittaa automaattisesti kastiketta jättäen opiskelijalle aikaa tehdä muita asioita. Esimerkiksi toivottaa vieraat tervetulleiksi.
 • Aurinkokennokäyttöinen pöytävalaisin – Puutarhaan tai parvekkeelle. Hieno valaisin loppukesäiloihin tai lämpimiin syysiltoihin.
 • Drysure-kengänkuivain – Pitää kengät ja saappaat kuivina talven aikana. Kuivuu ilman sähköä, paristoja tai lämpöä.
Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Näytä
Järjestä
Jäähdytysreppu 30 litraa Jäähdytysreppu 30 litraa
Pitää eväät viileinä
49.97 €
OstaTietoja
Pyöräilyreppu Pyöräilyreppu
Tavaratelineeseen kiinnitettävä reppu
150.68 €
OstaTietoja
Sale 25%
Kypärä valolla, Lumos Matrix MIPS Kypärä valolla, Lumos Matrix MIPS
MIPS-suojaus lisää turvallisuutta
184.23 €
245.64 €
OstaTietoja
Kukkasiili Kukkasiili
Tee ainutlaatuisia kukka-asetelmia muutamalla kukalla
alkaen 9.35 €
OstaTietoja
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Iso leivonta-alusta mitoilla ja muuntotaulukolla, 90x55 cm Iso leivonta-alusta mitoilla ja muuntotaulukolla, 90x55 cm
Mittaa ja muotoile leivät ja leivonnaiset!
54.70 €
Osta
Tietoja
Kannettava tehosekoitin Kannettava tehosekoitin
Ladattava tehosekoitin, joka murskaa myös jään
66.04 €
OstaTietoja
Stirr, automaattinen sekoittaja Stirr, automaattinen sekoittaja
Sekoita samalla kun teet muita asioita
32.60 €
Osta
Tietoja
Hätäradio FM/AM Hätäradio FM/AM
Ladataan aurinkokennoilla ja dynamolla
112.90 €
Osta
Tietoja
Latausasema koko perheelle Latausasema koko perheelle
Lataa nopeasti viisi laitetta kerralla
81.16 €
Osta
Tietoja
Kirjavalaisin Kirjavalaisin
Kaunis koristevalaisin käytännöllisessä kirjamuodossa
alkaen 40.15 €
OstaTietoja
Tantrix Tantrix
Harjoita loogista ajattelua
32.60 €
Osta
Tietoja
John Andersson John Andersson
Valurautamortteli, Gravitas Valurautamortteli, Gravitas
Käsintaottu mortteli ja maustemylly
66.04 €
Osta
Tietoja
Aurinkokennokäyttöinen pöytävalaisin Aurinkokennokäyttöinen pöytävalaisin
Vedenpitävä aurinkokennokäyttöinen pöytävalaisin ulkotiloihin
28.15 €
Osta
Tietoja
Silikonikansi 10 kpl Silikonikansi 10 kpl
Uudelleenkäytettävät kannet kulhoille ja eväsrasioille
18.43 €
Osta
Tietoja
Jennifer Welde Jennifer Welde
Kaulakoru sormuspidikkeellä, Ringholder 2.0 Kaulakoru sormuspidikkeellä, Ringholder 2.0
Pidä sormus turvallisesti kaulassa
137 €
Osta
Tietoja
Satake Myrskysytytin Satake Myrskysytytin
Tyylikäs kaasukäyttöinen myrskysytytin
36.37 €
Osta
Tietoja
Vedenpitävä tasku kannettavalle tietokoneelle Vedenpitävä tasku kannettavalle tietokoneelle
Suojaa tietokonetta sateelta ja kolhuilta
71.80 €
Osta
Tietoja
Morakniv AB Morakniv AB
Kelluva Mora-puukko sahalaidalla Kelluva Mora-puukko sahalaidalla
Laadukas retkeilyveitsi, joka kelluu vedessä
30.70 €
Osta
Tietoja
Taitettava läppäriteline Taitettava läppäriteline
Sopii iPadeille ja pienille kannettaville tietokoneille
66.04 €
Osta
Tietoja
Kylpyammetarjotin Tubble Kylpyammetarjotin Tubble
Säädettävä bambutarjotin kylpyammeeseen
51.87 €
Osta
Tietoja
Kokoontaitettava foam roller Kokoontaitettava foam roller
Maailman ensimmäinen kokoontaitettava foam roller
71.32 €
Tuotevahti
Näyttää 21 / 21 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa